Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Νέος ακροδεξιός κατήφορος από Κανέλλη

Οι δυναμικές "αντικομμουνιστικές ενέργειες" και η εκ νέου δεξιά στροφή της εξωκοινοβουλευτικής "αριστεράς" δεν θα μπορούσε να μην συγκινήσει τον ευρύτερο πατριωτικό χώρο.

Συνεπώς μόνο ως τυχαίο δεν πρέπει να εκληφθεί το πρωτοσέλιδο του περιοδικού που εκδίδει η γνωστή βουλευτής Λιάνα Κανέλλη,στο οποίο διακρίνουμε με μεγάλη μας λύπη τις μορφές γνωστών "σύγχρονων φασιστών" και "νεοναζί" οι οποίοι δεν διστάζουν να συνεργαστούν με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΝ και μεγαλοκαθηγητάδες φυσικά πάντα με στόχο να πολεμήσουν κάθε καινοτόμα, ριζοσπαστική, πρωτότυπη προσπάθεια και θέση του ΚΚΕ και πρωτοστάτόντας στον πόλεμο ενάντια στο ΠΑΜΕ, με τις "θέσεις της ΠΑΣΚΕ, με τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ, με τις θέσεις της εργοδοσίας . Όλα αυτά βέβαια πάντα με την "συνεπή" καθοδήγηση μεγάλων εκδοτικών συγκροτημάτων, όπως η "Ελευθεροτυπία" και το "Βήμα", που στην κυριολεξία τα γράφουν την Κυριακή και τα ΕΑΑΚ τα "αποφασίζουν" και τα εκτελούν Δευτέρα.

Τίθεται λοιπόν το ερώτημα, γιατί κυρία Κανέλλη επιλέγε να προβάλλετε αυτόν τον χώρο μέσα από το περιοδικό σας, αυτόν τον χώρον που κηδεμονεύεται και είναι υπονομευόμενος από διάφορα κέντρα?Και ενώ μάλιστα αυτό είναι πέρα για πέρα βέβαιο.
Μέχρι που θα φτάσει η κατρακύλα κυρία Κανέλλη?


Και για του λόγου το αληθές, δείτε και μόνοι το αισχρό εξώφυλλο και κρίνετε την κατάντια της Λιάνας Κανέλλη και του περιοδικού που δεν διστάζει να προβάλει "σύγχρονους ΕΚΟΦίτες" και "Χρυσαυγίτες".






6 σχόλια:

  1. 1. απλα ηθελε να βαλει συγκρουσιακη εικονα και δε βρηκε με κνιτες αφου η τελευταια ειναι το 99 απο τα αντιπολεμικα και ετσι εβαλε εαακιτες!
    2. αλλωστε αυτα περι εκοφιτων δε τα πιστευουν ουτε οι ιδιοι οι κνιτες
    3. φαινεται η λιανα ως πατριωτισσα συγκινηθηκε απο την αντισταση της αντικαπιταλιστικης αριστερας απεναντι στη γερμανικη κατοχικη μποτα!(lol)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καθολη τη διαρκεια της αναγνωσης νομιζα οτι ολο το ποστ ειναι μια καλοστημενη προβοκατσια-απ αυτες που μονο ο κοντοχοντρος ξερει τοσο καλα να στηνει (βλ. οδονητης 17/12)- εναντια στην "κομμουνιστρια ? " λιανα. κι ομως δεν ειναι! η "συντροφισσα" θα πρεπει να δωσει πολλες εξηγησεις προκειμενου να αποφυγει την εσχατη των ποινων. ωστοσο η διαγραφη της απ την κοινοβουλευτικη ομαδα του Κομματος θα πρεπει να θεωρειται δεδομενη. ισως ηρθε η ωρα της να συμβαλλει και αυτη στην "αναμορφωση" του πολιτικου συστηματος πλαι πλαι με την δη.αρ και την δη.συ. ! τα μελη και οι φιλοι του ΚΚΕ πρεπει ομως να βγαλουν τα συμπερασματα τους. να αυξησουν την επαγρυπνηση και να ξεσκεπαζουν τους χαφιεδες που τα διαφορα κεντρα θα προσπαθουν παντα να ενταξουν στις γραμμες του Κομματος. γιατι μονο ετσι μπορει να ειναι δυνατη και αποτελεσματικη η παλη για την εκπληρωση των στοχων του ΚΚΕ, μεχρι τη λαικη εξουσια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κομμαντο πρωην πουτανα του βαρδινογιάννη10 Ιανουαρίου 2011 στις 8:24 π.μ.

    αχααχαχαααχαχαααα!! απίστευτος ρε κοντόχοντρε!

    ιδού και το εντιτοριαλ της συντρόφισσας που εξηγει κ ταρχαία...

    http://www.nemecismag.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=259&Itemid=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κομάντο προβοκατόρικο το νικνέημ σου... για διαγραφή είναι...ρίχνει λίγο το επίπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. από τον καιρό του ΕΑΑΚ-ΒΙΑ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ήξερα ότι είχαν αλλάξει αρκετά πράματα. τόσο φλώρος όμως ρε κοντόχοντρε? δε το περίμενα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ΕΑΑΚ_ΒΙΑ_ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ βρισκόταν, βρίσκεται και βρίσκεται πάντα σε διαλεκτική σύνδεση με το ΕΑΑΚ_ΗΘΟΣ_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Με ότι και αν συνεπάγεται αυτό για το τι επικρατεί κατα περιόδους...
    Το σχόλιό μου βέβαια αφορά στην ΕΑΑΚ, για τον κοντόχοντρο δε λέω τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

το σχόλιό σας θα ελεγχθεί από συντονιστικό γ.σ (γραφειοκρατικών συνελεύσεων). Όπερ σημαίνει ότι θα είναι αιρετό κι ανακλητό ανά πάσα στιγμή και θα πρέπει να λογοδοτεί στο συγγραφέα, τους αναγνώστες του και σε τελική μόνο ανάλυση στο διαχειριστή του ιστολογίου...