Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ο εκπρόσωπος του Θεού μίλησε



Ζήτω οι στρατηγοί του Γράμμου. Που πολέμησαν μαζί με τους Άγγλους και τους ηρωικούς δωσίλογους για να παραμείνουν τα εργοστάσια στα αφεντικά και εμείς να δουλεύουμε 10ωρα για να ζήσουμε. Σε αυτούς που πολέμησαν για να έχουν οι μεγαλοπαπάδες τέτοιες μεγάλες κοιλιές χωρίς να έχουν δουλέψει ούτε μια μέρα στην ζωή τους.

Ξεπατώθηκαν κυριολεκτικά όπως μας λέει στο 11.47 ο παναγιότατος οι κομμουνιστές από τις πατριωτικές ναπαλμ των Αμερικάνων. Και όντως αν διαβάσει κανείς την "Άλλη Ελένη" η να δει τα κορίτσια της βροχής θα μπορούσε να δει χαρακτηριστικές περιγραφές του παρά φύσιν έρωτα που διεξήγαγαν οι βασανιστές και κατά τα άλλα ευλογεί ο κύριος με την κοιλιά.

Άντε του χρόνου να ταξιδέψετε και στο Αφγανιστάν να ευλογήσετε και εκεί τον Ελληνικό στρατό που νικάει τους απίστους και διατηρεί τα Αμερικάνικα συμφέροντα.

1 σχόλιο:

το σχόλιό σας θα ελεγχθεί από συντονιστικό γ.σ (γραφειοκρατικών συνελεύσεων). Όπερ σημαίνει ότι θα είναι αιρετό κι ανακλητό ανά πάσα στιγμή και θα πρέπει να λογοδοτεί στο συγγραφέα, τους αναγνώστες του και σε τελική μόνο ανάλυση στο διαχειριστή του ιστολογίου...