Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Δηλώσεις Αστυνομίας – «Εξαπατηθήκαμε με το σφυροδρέπανο»!- Τι γαμάτο που είναι αυτό το ΑΚΕΛ!!

«Μας ξεγέλασαν». Αυτό ανέφερε χθες ο βοηθός αρχηγός Αστυνομίας, Χριστάκης Διονυσίου, σχετικά με το σφυροδρέπανο που σχηματίστηκε στην κερκίδα των οπαδών της Ομόνοιας, πριν το ντέρμπι του Σαββάτου με το ΑΠΟΕΛ. «Στην αστυνομική σύσκεψη, εκπρόσωπος των οπαδών ανέφερε ότι θα σχηματιζόταν το σήμα της Ομόνοιας. Άλλη φορά θα είμαστε πιο προσεκτικοί», είπε ο κ.Διονυσίου, παρεμβαίνοντας στη διάρκεια του συνεδρίου «Βία στα γήπεδα: Πρακτικές λύσεις», που διοργανώθηκε από το ΓΣΠ, με τη συνεργασία της Βρετανικής Υπάτης Αρμοστείας. Διαβάστε περισσότερα και σχολιάστε εδώ.
Αιτία για την παρέμβαση, στάθηκε η επίπληξη της αστυνομίας από το Βρετανό ειδικό σε θέματα βίας, Στιβ Φρόντικ, που παρακολούθησε τον αγώνα του Σαββάτου, ώστε να διαμορφώσει την εισήγησή του. Ο Βρετανός απεσταλμένος στάθηκε στο ότι η πρωτοβουλία ήταν «οργανωμένη και προκλητική», προκειμένου να εξηγήσει πόσο σημαντικό είναι να συλλέγονται πληροφορίες πριν τους αγώνες, σημειώνοντας πως δεν θα επέτρεπε να εμφανιστεί κάτι τέτοιο.
Ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, ο οποίος την ώρα του αγώνα βρισκόταν στο επιχειρησιακό κέντρο του Αρχηγείου, σημείωσε πως όταν αντιλήφθηκαν τι επρόκειτο να συμβεί, επικοινώνησαν με τον Πρόεδρο της Ομόνοιας, Μιλτιάδη Νεοφύτου, αλλά και με τον Παύλο Νικολαΐδη, οι οποίοι τους ανέφεραν πως η Ομόνοια δεν έχει καμιά ευθύνη για ό,τι σχηματιστεί στη βόρεια εξέδρα. Ωστόσο οι δυο παράγοντες, προσπάθησαν να αποτρέψουν την εμφάνιση του σφυροδρέπανου και σημειώνεται από την Αστυνομία πως δεν σηκώθηκαν όλα τα χαρτιά που βρίσκονταν στη βόρεια εξέδρα!
Θέλετε να μάθετε και το αποτέλεσμα της αξιολόγησης από τον Άγγλο εμπειρογνώμονα; Πατώσαμε παντού, σε όλα τα επίπεδα και ειδικά στην οργάνωση και πρόληψη, τόσο η αστυνομία και οι αρχές του σταδίου, όσο και τα διαγωνιζόμενα σωματεία, πήραν μηδέν!


4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συγνωμη συντροφισα αλλα το σφυροδρεπανο που σχεδιασε η Θ9 καμια σχεση δεν εχει με το ξεπουλημενο σημερα ακελ.Δεν εχει πλεον κανενα ελεγχο το ακελ πανω στη θ9 και αν ειχε δεν υπηρχε περιπτωση να αφησει να σχηματιστει το σφυροδρεπανο,ξαλλου αντεδρασε αρνητικα και το ιδιο οταν εγινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συντρόφισα? Οκ. Ναι το αντιλαμβάνομαι εξου και το ποστ-τρολ. Πάντως όπως συνηθίζουμε να λέμε στο κίνημα, η σοβαρή απάντηση στην τρολλιά, ειναι δυο φορές τρολλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σορρυ για το συντροφισα παρασυρθηκα απο τον τιτλο του ιστολογιου¨) ενταξει δεν ειναι τιποτα,απλα το σχολιασα επειδη υπαρχει αυτη η εντπωση οτι οι οπαδοι της ομονοιας ταυτιζονται με το ακελ,εχουν αλλαξει ομως τα πραγματα και στους οργανωμενους πλεον υπαρχουν κι αλλες τασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

το σχόλιό σας θα ελεγχθεί από συντονιστικό γ.σ (γραφειοκρατικών συνελεύσεων). Όπερ σημαίνει ότι θα είναι αιρετό κι ανακλητό ανά πάσα στιγμή και θα πρέπει να λογοδοτεί στο συγγραφέα, τους αναγνώστες του και σε τελική μόνο ανάλυση στο διαχειριστή του ιστολογίου...